donderdag 21 september 2017

Software gebruiken op je smartphone en tablet

Heb jij ook het gevoel dat er veel te veel tijd gaat in uw administratie of ziet u door het bos de bomen niet meer? Dan is software op maat voor u de oplossing. Wij ontwikkelen na uitgebreid overleg een pakket naar uw wensen.

Is mijn bedrijf automatiseren wel mogelijk?

Welk bedrijfsproces ook, alles is bespreekbaar. Denk maar aan stockbeheer, werf- of dossieropvolging, opvolging van vertegenwoordigers, offertesystemen, facturatie,... Alles kan in een gebruiksvriendelijke applicatie worden gegoten, met als positief gevolg minder stress en tijdswinst!
Onze applicaties zijn allemaal webapplicaties op maat.

Waarom voor een webapplicatie kiezen?

Wij met Akoni ontwikkelen al onze software in een webapplicatie. Dit heeft volgende voordelen : 

- Waar je ook een internetverbinding hebt ter wereld, overal kan je beschikken over je pakket.
- Werk je op een smartphone, een tablet, een laptop of een vaste computer, onze applicaties kunnen op elk van dergelijke toestellen gebruikt worden.
- Onze applicaties worden allen gehost bij een uiterst betrouwbare partner. Dit betekent geen zware investeringen nodig wat betreft hardware en servers.
- Uw applicatie is vrij van virussen. Heeft iemand een virus op zijn/haar PC binnen uw bedrijf, uw applicatie staat op een aparte server, volledig afgescheiden van uw netwerk, dus heeft het virus hier geen vat op.Wat kost het mij?

U betaalt éénmalig de ontwikkelingskost van uw pakket. Deze wordt berekend volgens het aantal geïnvesteerde uren. Er is geen minimum vereiste. Vraagt u bijvoorbeeld een pakket met enkel een klantenlijst, dan ontwikkelen wij dit voor u en betaalt u enkel de uren die hiervoor nodig waren. 

Deze kosten zijn exclusief hostingkosten voor de applicatie.

Wat is Pilar?

Pilar is de verzamelnaam van onze webapplicaties. Pilar is geen standaardpakket, maar wel een applicatie op maat van uw bedrijf ontwikkeld. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten